Samenwerking tussen Caravanstalling N. Voorwinden en Gebr. De Jong Caravan en Camperservice te Bergschenhoek

Sinds kort is er een samenwerking tussen Caravanstalling N. Voorwinden en Gebr. De Jong Caravan en Camperservice. Het is mogelijk een Bovag onderhoudsbeurt uit te laten voeren zonder dat U daarvoor zelf de caravan uit de stalling hoeft te halen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U meldt de caravan aan voor Bovag onderhoudsbeurt bij Gebr. De Jong en vermeldt hierbij dat Uw caravan gestald staat bij Caravanstalling N. Voorwinden. Vervolgens neemt Gebr. De Jong contact op met de caravanstalling en wordt de beurt ingepland. Het voordeel voor U is dat Uw caravan startklaar is zonder dat U daar enige moeite voor hoeft te doen. Uiteraard is het ook mogelijk om eventuele andere werkzaamheden aan de Bovag beurt te koppelen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een Bovag onderhoudsbeurt zijn € 194,00. Mochten er eventuele afkeurpunten zijn dan neemt Gebr. De Jong uiteraard eerst contact met U op alvorens onderdelen te vervangen. Nadat Uw caravan de beurt heeft ondergaan brengt Gebr. De Jong de caravan weer terug naar de stalling. Vervolgens zendt Gebr. De Jong de factuur naar Uw thuisadres, deze kunt U vervolgens per bank of giro voldoen.

Risico’s en aansprakelijkheid t.a.v. het halen en brengen.

Voor U zijn er geen risico’s of aansprakelijkheid gedurende het transport of de tijd dat de caravan bij ons in onderhoud is. Gebr. De Jong is hier echter wel voor verzekerd, echter tegen de dagwaarde of herstelkosten. (indien U een allrisk verzekering heeft zal deze altijd boven/vóór de verzekering van Gebr. De Jong gaan.

Het is noodzakelijk voor het vervoer en voor het uitvoeren van de Bovag onderhoudsbeurt dat de caravansleutels en disselslot sleutels aanwezig zijn bij de stalling. Daar de kans groot is dat de caravan al in de stalling staat vragen wij U van harte om de sleutels eenmalig bij Caravanstalling N. Voorwinden af te geven. Volgende najaar/winter geeft U simpelweg de sleutels af bij Caravanstalling N. Voorwinden als U de caravan in de stalling komt zetten. Graag de sleutels afgeven in een gesloten envelop met hierop Uw naam en kenteken van de caravan.

Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, schroom dan niet en neem contact op met Gebr. De Jong of Caravanstalling N. Voorwinden.

Gebr. De Jong  caravan- en camperservice            Tuinweg 7                                                                                                           
2661 DW Bergschenhoek                                                                            
Tel. 085 877 0600